Advocacy Workshop

I efteråret 2011 arrangerede Globale Læger, med støtte fra ENRECA, en workshop om advocacy i arbejdet med global sundhed. Workshoppen samlede repræsentanter for ngo’er der beskæftiger sig med sundhed i Sydlande og forskere i global/international sundhed for sammen at finde strategier til at sætte globale sundhedsspørgsmål på den offentlige dagsorden. Der blev diskuteret cases med emner man i ngo- og forskermiljøet ønsker at sætte på dagsordenen og der var input fra mediefolk, professionelle fortalere samt tidligere politikere og embedsmænd.

Med til workshoppen var bl.a. Kurt Damsgaard fra Kræftens Bekæmpelse, Steen Gade fra SF og Esben Sønderstrup, tidl. Chief Technical Adviser, Danida.

Mette Holm var facilitator af arrangementet og oplægsholdere og paneldeltager inkluderede Henriette Laursen (Direktør, AIDS-Fondet), Kurt Damsgaard (Kommunikationschef, Kræftens Bekæmpelse), Steen Gade (MF, Udenrigsordfører), Esben Sønderstrup (tidl. Chief Technical Adviser, Danida), Flemming Konradsen (Professor, Københavns Universitet), Nicolai Lohse (Programme Director, Novo Nordisk) og Gideon Ertner (Formand, Globale Læger).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.